U ime znanstveno-organizacijskog odbora zadovoljstvo nam je pozvati Vas na simpozij „Sinergija na sučelju kemija-nanotehnologija” koji će se održati 26. svibnja s početkom u 9:00 sati na Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu (Ksaverska cesta 2).

Skup organizira istraživačka skupina projekta „Siguran pristup za razvoj nano-sustava za ciljanu isporuku lijekova u mozak – SENDER” financiranog u okviru Programa „Znanstvena suradnja” koji provodi Hrvatska zaklada za znanost putem sredstava Europskog socijalnog fonda (voditeljica dr. sc. Ivane Vinković Vrček). Skup se organizira u suradnji s Hrvatskim kemijskim društvom i Institutom za medicinska istraživanja i medicinu rada.

Cilj je ovog interdisciplinarnog skupa predstavljanje i povezivanje istraživačkih skupina koje se bave temama iz područja nanotehnologije te uspostava suradnje među različitim institucijama i razmjenu iskustava.

Mladi istraživači imat će priliku predstaviti svoja istraživanja ili istraživanja svojih skupina u vidu prezentacije čije je očekivano trajanje 10 minuta. Simpozij će se održati na engleskom jeziku stoga molimo sve zainteresirane da svoje sažetke pošalju na engleskom jeziku do 19. svibnja 2023. u 12:00 na mail adrese nkalcec@imi.hr i nperanic@imi.hr.

Molimo Vas da ovu obavijest proslijedite svima koji bi mogli biti zainteresirani.

Veselimo se susretu i zajedničkom druženju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)