Od 12. do 14. rujna 2022., 26 članova konzorcija projekta PHOENIX-OITB sastalo se u Luksemburškom centru za učenje u blizini kampusa domaćina LIST-a u Esch-sur-Alzetteu na Općoj skupštini za Mjesec 18 i prvoj periodičnoj reviziji od strane Europske komisije. Nekoliko članova kao i projektni službenik iz Europske komisije pridružili su se digitalno. Sastanak su vodili domaćin i koordinator projekta dr. Tommaso Serchi (LIST) i znanstvena koordinatorica projekta dr. Nazende Günday-Türeli (MyBiotech).

Uz novosti iz svakog radnog paketa, dvodnevna Glavna skupština ponudila je dovoljno vremena za detaljnu raspravu o našim demo slučajevima, portfelju usluga, PHOENIX-OITB gGmbH i nadolazećem Otvorenom pozivu. Kolege su davali jedni drugima povratne informacije, uključujući rješenja za izazove koji se pojavljuju u projektu. Općenito, vrlo smo zadovoljni napretkom ovog OITB projekta i veselimo se sljedećim koracima.

Dana 13. rujna konzorcij je obišao objekte Luksemburškog instituta za znanost i tehnologiju (LIST), predvođen dr. Tommasom Serchijem. Pogledajte kratki video s istaknutim točkama naše turneje na LinkedInu ovdje.

Pripreme za pokretanje našeg Otvorenog poziva – nudeći pro bono usluge krajnjim korisnicima za provjeru valjanosti našeg portfelja usluga – su u tijeku i Otvoreni poziv bit će objavljen uskoro! Posjetite našu web stranicu 10. listopada kako biste saznali sve detalje i zahtjeve za prijavu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)