26. svibnja 2023. godine na Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada održan je drugi simpozij organiziran kao dio projekta SENDER (HRZZ-PZS-2019-02-4323) te financiran i podržan u okviru programa “Znanstvena suradnja” koji provodi Hrvatska zaklada za znanost putem sredstava Europskog socijalnog fonda.

U organizacijski odbor simpozija bili su uključeni voditeljica projekta SENDER dr. sc. Ivana Vinković Vrček, dr. sc. Nikolina Kalčec, Nikolina Peranić, mag. chem. i Ivan Mamić, mag. pharm., članovi Nanobiofaces istraživačke grupe.

Simpozij je otvorila voditeljica projekta dr. sc. Ivana Vinković Vrček, nakon čega je uslijedilo plenarno predavanje dr. sc. Martine Lihter, sa Instituta za fiziku. Osim atraktivnog plenarnog predavanja održana su i kratka usmena izlaganja tema iz područja kemije i nanotehnologije brojnih kolega sa Instituta za fiziku, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Instituta za medicinska istraživanja i medicine rada, Fakulteta za fiziku u Rijeci te Medicinskog Fakulteta u Rijeci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)